Bröllopsmiddag Vita Havet den 13 juni 2015

MENY

Vit sparris ”Prinsessan Sofia”
kokt i fläderblomslag med älvdalsrom,
sparris- och gräslöksemulsion
*
Koriandersjuden havskräfta med spishalstrad pilgrimsmussla,
grankryddad yuzudressing, harsyra och spritärtor
*
Stekt, lättrimmad gös från Hjälmaren
med grillade primörgrönsaker, karamelliserad
crème-fraiche och rökt smör
*
Persika- och hallontartelett
med vit choklad, Champagne- och persikosorbet

VIN

Aperitif

Champagne Diebolt-Vallois Brut Tradition
*****
Pommery Grand Cru Millésimé 2005 Champagne
*
Trimbach Riesling Vieilles Vignes de Prince 2011 Alsace
*
Radford Dale “Freedom” 2012 Pinot Noir Elgin
*
Château Suduiraut 2002 Sauternes

Till toppen