Sändningsrättigheter till Prinsessan Madeleine och Herr Christopher O'Neills bröllop

Sveriges television har tilldelats sändnings­rättigheterna till Prinsessan Madeleine och Herr Christopher O'Neills bröllop den 8 juni 2013. Bröllopet äger rum kl. 16.00 i Slottskyrkan på Kungliga slottet.

Frågor kring sändningsrättigheterna besvaras av Cecilia Larsson på Sveriges television, telefon +46 70 884 7369, e-post: cecilia.larsson@svt.se samt David Hagen, press officer, telefon +46 8 784 7822, e-post: david.hagen@svt.se

Host broadcaster at the wedding between Princess Madeleine and Mr. Christopher O'Neill

Swedish public service broadcaster Sveriges television has been named the official host broadcaster at the wedding between Princess Madeleine and Mr. Christopher O'Neill. The wedding will take place at 4 p.m. CET in the Royal Chapel at the Royal Palace.

For more information regarding broadcasting rights, please contact Cecilia Larsson at Sveriges television, phone +46 70 884 7369, e-mail: cecilia.larsson@svt.se and David Hagen, press officer, phone +46 8 784 7822, e-mail: david.hagen@svt.se

Till toppen