Nya foton av den Kungl. Familjen

Inför jubileumsveckan, då H.M. Konungen firar 50 år på tronen, offentliggörs i dag nya fotografier av den Kungl. Familjen.

Den Kungl. Familjen 2023. Konungen och Drottningen är i nedre raden omgivna av, från vänster, Prins Oscar, Prins Gabriel, Prins Alexander, Prinsessan Leonore, Prinsessan Adrienne och Prins Nicolas. Placerade i övre raden, från vänster, är Prinsessan Estelle, Prinsessan Sofia, Prins Carl Philip, Prins Julian, Kronprinsessan, Prins Daniel, Prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neill.

Den Kungl. Familjen 2023. Konungen och Drottningen är i nedre raden omgivna av, från vänster, Prins Oscar, Prins Gabriel, Prins Alexander, Prinsessan Leonore, Prinsessan Adrienne och Prins Nicolas. Placerade i övre raden, från vänster, är Prinsessan Estelle, Prinsessan Sofia, Prins Carl Philip, Prins Julian, Kronprinsessan, Prins Daniel, Prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neill. Foto: Clément Morin/Kungl. Hovstaterna

Om en vecka firar H.M. Konungen 50 år på tronen. Inför jubileumsveckan offentliggörs i dag två nya fotografier av den Kungl. Familjen.

I ett av fotografierna omges DD.MM. Konungen och Drottningen av den Kungl. Familjen. I den andra bilden är Kungen fotograferad med Kronprinsessan och Prinsessan Estelle.

Bilderna är tagna av fotograf Clément Morin i Vita Havet på Kungl. Slottet.

Tre generationer av det Kungl. Huset 2023.

Tre generationer av det Kungl. Huset 2023. Foto: Clément Morin/Kungl. Hovstaterna

Ladda ner högupplösta bilder