Seminarium om gemenskap och tillit

Fredagen den 24 november arrangerar Kronprinsessparets stiftelse ett seminarium om gemenskap och tillit. Media bjuds in till att närvara vid seminariet som äger rum i Bernadottebiblioteket på Kungliga slottet.

Vid seminariet diskuteras vad som skapar gemenskap i samhället och hur vi bygger tillit till varandra, samt hur detta motverkar utanförskap.

Kronprinsessan hälsar välkommen och därefter talar Lars Trägårdh, professor vid Ersta Sköndal högskola, kring vad som skapar gemenskap i samhället och tillit till varandra. Därefter presenteras exempel från projekt som Kronprinsessparets stiftelse stödjer. Efter rundabordssamtal talar Negra Efendić om Mellanförskap – att vara med i gemenskapen och stå utanför. Som avslutning på seminariet tackar Prins Daniel alla som deltagit.

När: Fredag 24 november
Tid: 14.00, platserna ska vara intagna senast 13.50
Var: Kungliga slottet, ingång Västra valvet
Anmälan: Senast torsdag 23 november kl. 18.00 till press@royalcourt.se

Läs mer om Kronprinsessparets stiftelse