Prins Daniel besökte startup-generatorn Antler

Tisdagen den 3 september besökte Prins Daniel startup-generatorn Antler som stöttar entreprenörer som vill starta företag.

Prins Daniel välkomnas av Anders Hammarbäck, partner på Antler, och entreprenörer som just nu går Antlers generatorprogram.

Prins Daniel välkomnas av Anders Hammarbäck, partner på Antler, och entreprenörer som just nu går Antlers generatorprogram. Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Antler grundades 2017 och erbjuder ett generatorprogram för entreprenörer som vill ha ekonomiskt stöd, hjälp att hitta medgrundare, kontakter och utveckla en affärsidé. Programmet är sex månader långt och i slutet väljs ett antal team som Antler tror på. De teamen erbjuds en investering från Antler i utbyte mot en dryg tiondel av aktierna i bolaget.

Prins Daniel fick under besöket fördjupad information om Antlers verksamhet.

Prins Daniel fick under besöket fördjupad information om Antlers verksamhet. Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Entreprenörerna Jenny Ann Ax:son Johnson och Anna Sane presenterar sin affärsidé om en app som ska hjälpa kvinnor och par med fertilitetsproblem.

Entreprenörerna Jenny Ann Ax:son Johnson och Anna Sane presenterar sin affärsidé om en app som ska hjälpa kvinnor och par med fertilitetsproblem. Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Om Antler

Antler finns i dag Amsterdam, London, Oslo, Stockholm, Singapore, Sydney, New York och Nairobi. Från starten har 450 entreprenörer gått Antlers generatorsprogram och totalt har 44 bolag startats med Antlers stöd.