Dekormaterial inför Kronprinsessparets bröllop

Dekormaterial med den visuella profil som har tagits fram inför Kronprinsessparets bröllop finns nu tillgänglig till försäljning.
Materialen är framtagna för dem som önskar dekorera sitt företag eller sin organisation med de mönster och färger som Kronprinsessparet själva valt till sitt bröllop.

Materialen finns i svensk och engelsk version och täcker ett brett register av olika exponeringsbehov. Ingen miljö är för liten, ingen miljö är för stor.
 
Mönstret i den visuella profilen kommer ursprungligen från Drottningholms slott. Originalmönstret tillkom i samband med Rikssalens renovering 1846 som initierades av Kung Oskar I och Drottning Josefina. Fredrik Wilhelm Scholander ritade mönstret.

Ursprungsmönstret har renodlats för att ge ett mer stiliserat intryck. Dessutom förstärks den personliga prägeln av den svenska tronföljarkronan. Stjärnan är en variation på Nordstjärnan, som är en välkänd nationalsymbol.
 
Dekormaterialet har lagts upp på en egen webbsida, www.dkb.firstsight.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bilder på dekormaterialet i olika miljöer finns här i jpg-format: