Prins Daniel i Växjö med Prins Daniels Fellowship

Onsdagen den 7 mars besökte Prins Daniel och inspiratörerna i Prins Daniels Fellowship Katedralskolan och Linnéuniversitetet i Växjö för att prata entreprenörskap med eleverna och studenterna.

Prinsen och entreprenörerna Sara Wimmercranz (Backing Minds), Jarno Vanhatapio (Na-Kd) och Anna Stenberg (WES) inledde dagen på Katedralskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.länk till annan webbplats Programmet startade med en aulaföreläsning och därefter fick eleverna tid att prata mer ingående om entreprenörskap, egna idéer och framtidsdrömmar i rundabordssamtal tillsammans med Prinsen och inspiratörerna.

Dagens moderator Parisa Amiri ledde ett samtal med Prinsen och inspiratörerna i Linnéuniversitetets aula. Foto: Kungahuset.se

Därefter bjöd landshövding Ingrid Burman in Prinsen, inspiratörerna samt lokala företagare och entreprenörer till en lunch i residenset.

Under eftermiddagen besökte Prinsen och inspiratörerna Linnéuniversitetetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för ytterligare ett aulasamtal samt rundabordsdiskussioner med studenterna.