Prins Daniel i Växjö med Prins Daniels Fellowship

Föregående 1 2 3 Nästa
Motiv: Prins Daniel på scen tillsammans med Filippa Knutsson och Johan Skarborg på Linnéuniversitetet. Foto. Kungahuset.se
Måndagen den 18 mars besökte Prins Daniel Kungsmadsskolan och Linnéuniversitetet i Växjö för att berätta om Prins Daniels Fellowship.
Till Växjö tog Prins Daniel med två representanter från projektets expertråd, Academic Works Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vd Johan Skarborg och Filippa Knutsson, grundare och vd för Filippa K Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Prins Daniels Fellowships styrgruppsordförande Lena Treschow Torell och moderator Beata Wickbom deltog också under dagen.

Besöket i Växjö arrangerades med hjälp av Ung Företagsamhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Drivhuset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Länsstyrelsen Kronobergs län Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Linnéuniversitetet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Kungsmadsskolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Prins Daniels Fellowship och entreprenörsprogram syftar till att inspirera unga människor att bli entreprenörer och att stötta ett antal företag genom mentorskap.

Prins Daniels Fellowship har samlat en grupp framgångsrika entreprenörer och företagsledare i ett expertråd som besöker gymnasieskolor, universitet och högskolor i Sverige för att inspirera unga människor och berätta om sina erfarenheter som entreprenörer.

I expertrådet ingår bland andra Daniel Ek, vd och grundare Spotify, Christina Stenbeck, ordförande Investment AB Kinnevik, Niklas Zennström, vd Atomico och grundare av bland annat Skype, Filippa Knutsson, grundare av Filippa K och Hans Vestberg, vd och koncernchef för Ericsson AB. 

Läs mer om Prins Daniels Fellowship här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.