Prins Carl Philip vid Svenska Rallyt

Föregående 1 2 3 4 5 Nästa
Motiv: Vinnaren i Rally Sweden Sebastien Ogier tar emot segerbucklan av Prins Carl Philip. Till vänster står Julien Ingrassa och till höger tredjepristagarna Jonas Andersson och Mads Østberg. Foto: Micke Fransson/Scanpix
Lördagen den 9 och söndagen den 10 februari närvarade Prins Carl Philip vid Svenska Rallyt.
Under lördagsförmiddagen körde Prinsen, tillsammans med co-drivern Maria Andersson från Svenska Bilsportförbundet, det historiska rallyt med målgång i Hagfors. Prinsen körde en Race4Health dekorerad Porsche 911 och deltog utom tävlan som föråkare.

Därefter tittade Prinsen på VM-rallysträckan Hagfors Sprint.

På söndagen tittade Prinsen på tävlingarna vid sträckorna i Kirkenaer och Torsby. På kvällen delade Prinsen ut pris till vinnarna av Svenska Rallyt. Prisceremonin ägde rum på Stora Torget i Karlstad.

Läs mer om Svenska Rallyt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Race4Health


Race4Health är ett projekt inom motorsporten med syfte att få in mer välgörenhet i motorsport.

Race4Health beskriver sig som följer:
"Race4Health är ett projekt för motorsportsvänner med hjärtat på det rätta stället. I princip handlar det om att sammanföra motorsport och välgörenhet.  Tänk bara om alla generösa budgetar inom vår sport skulle öronmärka en liten del för välgörenhet. Eller om alla team skulle ta sig lite tid för de som drömmer om racing men av olika anledningar inte kan ta sig till våra banor. Vi tänker ta dessa goda tankar från ord till handling."