Prins Daniel i Sundsvall med Prins Daniels Fellowship

Föregående 1 2 3 Nästa
Motiv: Prins Daniel under besöket på gymnasiet. Foto: Robin Nordlund/Scanpix
Torsdagen den 25 april besökte Prins Daniel Skvaderns gymnasium och Mitthögskolan i Sundsvall för att berätta om Prins Daniels Fellowship.
På Skvaderns gymnasium berättade Prins Daniel och representanter från projektets expertråd om sina erfarenheter av entreprenörskap. Förutom en föreläsning i aulan bjöds elever in till rundabordssamtal där de hade möjlighet tala kring entreprenörskap.

På eftermiddagen besöktes Mittuniversitetet.

Till Sundsvall tog Prins Daniel med Filippa Knutsson, grundare Filippa K, Martin Lorentzon, grundare Spotify samt Alessandro Catenacci, vd Nobis AB. Dessutom deltog Carl Bennet från projektets styrgrupp. Moderator var Ebba Blitz.

Om Prins Daniels Fellowship


Prins Daniels Fellowship och entreprenörsprogram syftar till att inspirera unga människor att bli entreprenörer och att stötta ett antal företag genom mentorskap.

Prins Daniels Fellowship har samlat en grupp framgångsrika entreprenörer och företagsledare i ett expertråd som besöker gymnasieskolor, universitet och högskolor i Sverige för att inspirera unga människor och berätta om sina erfarenheter som entreprenörer.

I expertrådet ingår bland andra Daniel Ek, vd och grundare Spotify, Christina Stenbeck, ordförande Investment AB Kinnevik, Niklas Zennström, vd Atomico och grundare av bland annat Skype, Filippa Knutsson, grundare av Filippa K och Hans Vestberg, vd och koncernchef för Ericsson AB.

Läs mer om Prins Daniels Fellowship. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.