Kronprinsessparet besökte Göteborg

Föregående 1 2 3 4 Nästa
Motiv: Kronprinsessparet i Göteborg. Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
Onsdagen den 31 augusti besökte Kronprinsessparet Göteborg. Temat var "En god hälsa för alla" och dagen var en bröllopsgåva från Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen i Västra Götalands län till Kronprinsessparet.
Besöket inleddes med en visning av Gröna Rehablänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Göteborgs Botaniska trädgårds och Västra Götalandsregionens verksamhet som arbetar med rehabilitering och förebyggande mot stress.

Vid Botaniska paviljongen uppträdde El Sistema-Hammarkullenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, en orkester- och körskola med 170 barn bosatta i Angered. El Sistema-Hammarkullen drivs av Angereds Kulturskola och Göteborgs Symfoniker och dess chefdirigent Gustavo Dudamel.

På eftermiddagen reste Kronprinsessparet till Långedrag för att besöka GKSS, Göteborgs Kungl. Segel Sällskaplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och se klubbens seglingsverksamhet för ungdomar med funktionsnedsättning.

Dagen avslutades med en båttur genom delar av Göteborgs södra skärgård och middag på Vingalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.