Kronprinsessan i Australien

Kronprinsessan kramar wombaten Maggie. Foto: Pressens Bild.
Foto: Pressens Bild AB
Kronprinsessan Victoria besökte Healesville naturreservat utanför Melbourne den 14 mars. Efter en rundvandring bland de australiensiska djurarterna fick Kronprinsessan se närmare på en wombat och en koala.

Jocelyn Ockley överraskade Kronprinsessan genom att låta henne hålla wombaten Maggie. Sedan fick Kronprinsessan hälsa på koalan Ash som vilade tryggt i famnen på rangern Bronwyn Mccready.

Kronprinsessan deltar i högmässan. Foto: Pressens Bild.
Foto: Pressens Bild AB
Kronprinsessan Victoria deltog i Högmässan på jungfru Marie bebådelsedag i Svenska Kyrkan i Melbourne den 13 mars. Kronprinsessan togs emot av kyrkoherde Peter Hellgren.
Kronprinsessan på scenen med artister ur Mamma Mia. Foto: Pressens Bild.
Foto: Pressens Bild AB
Kronprinsessan Victoria var med på musikalen Mamma Mia i Melbourne på kvällen den 13 mars. Hon träffade ensemblen på scenen efteråt.
Kronprisessan provar gräsbowling. Foto: Pressens Bild.
Kronprinsessan provar gräsbowling. Foto: Pressens Bild.
Foto Pressens Bild AB
Kronprinsessan fick den 12 mars prova på den i Australien så populära sporten gräsbowling. Det var på en mästerskapsbana i Prinsessparken som Kronprinsessan fick bowla med i ett lag på 4.
Kronprisessan och Robert Wells. Foto: Pressens Bild.
Foto: Pressens Bild AB
Kronprinsessan närvarade på kvällen den 12 mars vid Rhapsody In Rock konserten i Melbourne med Robert Wells och Katarina Fallholm.

Upptäck mer

Se fler bilder   

1

   

2