Välkommen till pressvisning av Påskyra

Den 30 mars – 8 april 2018 arrangeras blomsterutställningen Påskyra i Orangeriet i Ulriksdals slottspark. En historiskt lekfull utställning med färgsprakande påskarrangemang visas för besökarna i en unik kulturmiljö. Media välkomnas till en pressvisning den 29 mars kl. 10.30.

Påskyra är en blomsterutställning där blomsterarrangemang och historiska dräkter levandegör nationalromantikens park- och naturglädje. Den lekfulla och färgsprakande utställningen visas i samklang med Nationalmuseums skulpturer i Orangeriet i slottsparken vid Ulriksdals slott.

Med blommor och naturinslag skapas fantasifulla scenerier vars formspråk är inspirerat av nationalromantikens litterära gestalter och sagovärld. Påskblommor som pärlhyacinter, snödroppar, tulpaner och penséer bidrar till en fantastisk doft och färgupplevelse.

Välkommen till pressvisning av utställningen den 29 mars kl. 10.30 i Orangeriet vid Ulriksdals slott.

Anmälan till pressvisningen

Media anmäler sig till pressvisningen senast den 28 mars via e-post till helene.gullberg@royalcourt.se alternativt via telefon 08-402 60 82.

För ytterligare information

Hélène Gullberg
Tfn: 08-402 60 82
E-post: helene.gullberg@royalcourt.se

Utställningen visas 30 mars – 8 april 2018 kl. 11.00– 16.00.