Prinsessan Estelle börjar i förskola

Måndagen den 25 augusti börjar Prinsessan Estelle på förskolan Äventyret i Danderyds kommun utanför Stockholm.

Förskolan Äventyret har funnits sedan 1992 och använder sig av friluftsfrämjandets pedagogik Ur och skur som går ut på att ge barnen kunskap om naturen och förmedla en naturkänsla.

Ett fototillfälle arrangeras på måndag den 25 augusti för media. Obligatorisk anmälan till press@royalcourt.se senast fredag 22 augusti kl. 13.00. Anmäld media får information kring tid och plats för fototillfället i ett bekräftelsemail. Anmälningar som kommer in efter kl. 13.00 kommer inte behandlas.

Eftersom det arrangeras ett fototillfälle måndagen den 25 augusti ber vi media att därefter visa hänsyn gentemot Prinsessan Estelle och Kronprinsessparet, samt övriga barn som går på förskolan och deras familjer.

För information vänligen kontakta Informationsavdelningen, Kungl. Hovstaterna, tel 08-402 60 00.