Lyckönskningar

Familjens lyckönskningar till Prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neill

 

Kungaparet

-Vi känner idag både lycka och varm tacksamhet och vår glädje är stor. Vi önskar nu att Prinsessan Madeleine och Christopher får lugn och ro och kan ta vara på denna unika tid med sin lilla dotter.

Kronprinsessparet och Prins Carl Philip

-Vi är alla väldigt glada över att Madeleine och Christopher har blivit föräldrar. Vi ser fram emot att få träffa den nya lilla familjen och inte minst Estelle är väldigt nyfiken på sin nya kusin. Vi önskar dem stort lycka till!

Herr Christopher O’Neills mor, fru Eva-Maria O'Neill

-Jag är mycket lycklig över mitt nya barnbarn och jag ser fram emot att få träffa henne. Jag önskar henne allt gott i livet. Jag vill framföra mina varmaste hälsningar till min son och Prinsessan Madeleine och gratulerar dem till deras första barn.

Herr Christopher O’Neills systrar fru Tatjana d'Abo och grevinnan Natasha von Abensperg und Traun

-Vi är mycket glada över vårt nya syskonbarn och är lättade över att allt har gått bra. Det är en efterlängtad lekkamrat till alla kusinerna. Vi vet att vår bror och Prinsessan Madeleine kommer bli underbara föräldrar och vi önskar dem allt gott.