Margareta Thorgren ny informationschef vid Kungl. Hovstaterna

Den 12 mars 2014 tillträder Margareta Thorgren som ny informationschef vid Kungl. Hovstaterna.

Margareta Thorgren kommer närmast från hotellkoncernen Scandic Hotels, där hon har varit kommunikationsdirektör sedan 2012. Innan dess arbetade hon under sex år som kommunikationsdirektör på Scan AB. Margareta Thorgren har även varit PR-konsult och verkat inom mediebyråvärlden.

– Det här är ett av landets viktigaste och mest spännande kommunikationsuppdrag och jag är förstås mycket stolt över att ha fått förtroendet. Nu ser jag verkligen fram emot att tillsammans med mina nya kollegor på informationsavdelningen vårda och utveckla relationerna till media och alla andra som intresserar sig för Kungafamiljen och hovet, säger Margareta Thorgren.

Margareta Thorgren är 50 år, gift och har fem barn. Familjen bor norr om Stockholm.