Prins Daniel på företagsbesök med fellowship­adepter

I dag besökte Prins Daniel och adepterna i Prins Daniels Fellowship det medicintekniska företaget Getinge i Solna.

Prins Daniel och adepter från Prins Daniels Fellowship besökte Getinge.

Prins Daniel och adepter från Prins Daniels Fellowship besökte Getinge. Foto: Sara Sjögren/Getinge

Prins Daniels Fellowships mentorprogram ger ett antal utvalda entreprenörer möjlighet att under två års tid få stöd att utveckla sitt företag och sig själv som entreprenör, med hjälp av en mentor som är handplockad från det svenska eller internationella näringslivet.

Som en del av programmet får adepterna ta del av inspirationsföreläsningar, nätverksträffar och följa med på företagsbesök, varav det senaste gick till Getinge. På bolaget fick fellowshipets adepter en rundvandring i produktionen där Getinge bland annat tillverkar produkter för operationssalar och intensivvårdsenheter.

Adepterna i Prins Daniel Fellowship är alla under 40 år och driver egna företag.

Adepterna i Prins Daniel Fellowship är alla under 40 år och driver egna företag. Foto: Foto: Sara Sjögren/Getinge

Om Prins Daniels Fellowship

Prins Daniels Fellowship syftar till att inspirera unga människor att bli entreprenörer och att stötta ett antal företag genom mentorskap. Projektet är ett långsiktigt samarbete mellan Prins Daniel och Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA). Projektet lanserades i januari 2013.

Läs mer om Prins Daniels Fellowship