Prins Daniel i digitalträff med adepter från Prins Daniels Fellowship

Måndagen den 24 augusti deltog Prins Daniel i en digital adeptträff för adepterna i Prins Daniels Fellowships mentorsprogram.

Prins Daniel deltog i en träff för adepter i Prins Daniels Fellowships mentorsprogram.

Prins Daniel deltog i en träff för adepter i Prins Daniels Fellowships mentorsprogram. Foto: Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien

Under träffen närvarade förutom adepterna även Jarno Vanhatapio, grundare av NA-KD och Nelly.com. Vanhatapio, som är inspiratör i Prins Daniel Fellowship, var inbjuden för att dela med sig av sin entreprenörsresa och ge sitt perspektiv på den rådande krisen med fokus på klädindustrin och online-handel.

Aktiviteten är del av Prins Daniels Fellowships mentorskapsprogram för unga entreprenörer.

Om Prins Daniels Fellowship

Prins Daniels Fellowship syftar till att inspirera unga människor att bli entreprenörer och att stötta ett antal företag genom mentorskap. Projektet är ett långsiktigt samarbete mellan Prins Daniel och Kungl. Ingenjörs­vetenskapsakademien (IVA). Projektet lanserades i januari 2013.

Prins Daniels Fellowship har samlat en grupp framgångsrika entreprenörer och företagsledare i ett expertråd som besöker gymnasieskolor, universitet och högskolor i Sverige för att inspirera unga människor och berätta om sina erfarenheter som entreprenörer.

Läs mer om Prins Daniels Fellowship

Till toppen