Prins Daniel i Skarpnäck

Onsdagen den 6 december var Prins Daniel tillsammans med barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér i Skarpnäck för att träffa barn, unga och föräldrar.

Vid besöket på Skarpnäcks stadsdelsförvaltning: Danuta Kaczorowska, familjebehandlare, statsrådet Åsa Regnér, Barbro Andersson, familjebehandlare, Prins Daniel, Nadja Lindgren, familjebehandlare, Ewa Larsson, stadsdelsnämndens ordförande.

Vid besöket på Skarpnäcks stadsdelsförvaltning: Danuta Kaczorowska, familjebehandlare, statsrådet Åsa Regnér, Barbro Andersson, familjebehandlare, Prins Daniel, Nadja Lindgren, familjebehandlare, Ewa Larsson, stadsdelsnämndens ordförande. Foto: Kungahuset.se

Dagen inleddes på Skarpnäcks stadsdelsförvaltning där Prinsen och statsrådet Åsa Regnér togs emot av Ewa Larsson, stadsdelsnämndens ordförande, och Victoria Callenmark, tf. stadsdelsdirektör. Här gavs en presentation av stadsdelens uppdrag, utmaningar och prioriteringar i arbetet som riktar sig till barn, ungdomar och deras föräldrar.

Besöket fortsatte på förskolan Långe Erik. Efter en rundvandring fick Prins Daniel och statsrådet höra om Skarpnäcksmodellen – en modell för tidiga insatser i samverkan mellan förskola, skola och socialtjänst.