Kronprinsessparet gav lunch för expertråd

Tisdagen den 26 september gav Kronprinsessparet lunch för deltagarna i expertrådet för Kronprinsessparets Stiftelse.

Vid mötet på Kungl. Slottet, från vänster: Elin Annwall, verksamhetschef, Lena Hök, Golnaz Hashemzadeh Bonde, Pernilla Bard, Kronprinsessan, Prins Daniel, Lena Green, Johan Oljeqvist, Nils Lundin och Dilsa Demirbag-Sten.

Vid mötet på Kungl. Slottet, från vänster: Elin Annwall, verksamhetschef, Lena Hök, Golnaz Hashemzadeh Bonde, Pernilla Bard, Kronprinsessan, Prins Daniel, Lena Green, Johan Oljeqvist, Nils Lundin och Dilsa Demirbag-Sten. Foto: Kungahuset.se

Kronprinsessparets Stiftelse har ett expertråd för att säkerställa att de projekt som stiftelsen stödjer effektivt förbättrar hälsa och gemenskap. Deltagarna agerar rådgivare, lämnar förslag på lämpliga projekt och prioriterar mellan dem.
Experterna arbetar ideellt med att stödja stiftelsen.

Kronprinsessparets stiftelse

Kronprinsessparet skapade stiftelsen för att möjliggöra för barn och unga i Sverige att få växa upp till trygga och starka individer med en positiv framtidstro. Kronprinsessparets stiftelse belyser, finansierar och initierar viktiga initiativ som verkar för god hälsa och stärkt gemenskap bland barn och unga i Sverige.

Läs mer om Kronprinsessparets stiftelse

År 2016 initierade stiftelsen initiativet Generation Pep som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa.