Drottningen och Prinsessan Madeleine träffade Enna, 7 år

Måndagen den 12 september tog Drottningen och Prinsessan Madeleine emot Enna, 7 år, på Kungliga slottet. Genom stiftelsen Min Stora Dag kunde Enna förverkliga en önskedröm – att få träffa Drottningen och Prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine och Drottningen tillsammans med Enna, hennes bror Omar och mamma Amira.

Prinsessan Madeleine och Drottningen tillsammans med Enna, hennes bror Omar och mamma Amira. Foto: Kate Gabor, Kungahuset.se

Enna, som är från Skåne, har en sjukdom som gör vardagen extra tuff. Prinsessan Madeleine och Drottningen mötte Enna, hennes mamma och storebror i Prinsessan Sibyllas våning på Kungl. Slottet.

Enna och Prinsessan Madeleine.

Enna och Prinsessan Madeleine. Foto: Kate Gabor, Kungahuset.se

Min Stora Dag

Min Stora Dag är en svensk insamlingsstiftelse som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige. Stiftelsens vision är: ”Alla barn med svåra sjukdomar i Sverige ska få vara med om något positivt utöver det vanliga som ger kraft och självkänsla i en tung vardag.”

Prinsessan Madeleine är beskyddare för Min Stora Dag.

Stiftelsen grundades år 2000 och under 2014 var över 2 500 barn med om en aktivitet med Min Stora Dag.

Läs mer om Min Stora Dag
Följ Min Stora Dag på Facebook