Prins Daniel vid innovationshuset Epicenter

Måndagen den 11 januari besökte Prins Daniel innovationshuset Epicenter i Stockholm.

Prinsen fick en visning av lokalerna och tillfälle att träffa företrädare för medlemsföretag, bland andra Katja Bergman, partner MOOR, och Kerstin Cooley, vd MOOR.

Prinsen fick en visning av lokalerna och tillfälle att träffa företrädare för medlemsföretag, bland andra Katja Bergman, partner MOOR, och Kerstin Cooley, vd MOOR. Foto: Patrick Walsh

I januari 2015 flyttade de första hyresgästerna in i innovationshuset Epicenter i centrala Stockholm. Epicenter fungerar som en innovativ mötesplats där unga tillväxtbolag möter utvecklingsteam från etablerade företag.

I loungen på entréplan fick Prinsen en introduktion till Epicenter. Från vänster: Prins Daniel, Mats Hederos, vd AMF Fastigheter AB, Karolin A. Johansson, Liselotte Appel, COO Epicenter, Patrick Mesterton, vd och medgrundare Epicenter.

I loungen på entréplan fick Prinsen en introduktion till Epicenter. Från vänster: Prins Daniel, Mats Hederos, vd AMF Fastigheter AB, Karolin A. Johansson, Liselotte Appel, COO Epicenter, Patrick Mesterton, vd och medgrundare Epicenter. Foto: Patrick Walsh

Epicenter är en del av AMF Fastigheters satsning på att skapa miljöer och platser som vitaliserar Stockholm. Här får medlemmarna flexibla kontorslösningar, tillfälliga projektmiljöer, innovationslabb och utbildning.

Hos Epicenter-medlemmen Star Stables fick Prinsen en förevisning av företagets digitala KPI dashboards som visar på nyckeldata kring Star Stables spelare. Från vänster: Liselotte Appel, COO Epicenter, Prins Daniel, Patrick Mesterton, vd och medgrundare Epicenter samt Fredric Gunnarson, vd Star Stable.

Hos Epicenter-medlemmen Star Stables fick Prinsen en förevisning av företagets digitala KPI dashboards som visar på nyckeldata kring Star Stables spelare. Från vänster: Liselotte Appel, COO Epicenter, Prins Daniel, Patrick Mesterton, vd och medgrundare Epicenter samt Fredric Gunnarson, vd Star Stable. Foto: Patrick Walsh