Kronprinsessan och Prinsessan Estelle vid generationsmöte med kungligheter

Norska Kronprinsparet bjöd i helgen in till ett generationsmöte med kungligheter från Danmark, Sverige och Luxemburg på Norska Kungaparets sommarhus Mågerø på ön Tjøme söder om Oslo.

Gruppbild från generationsmötet.

Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, The Royal Court of Norway

Främre raden från vänster: Arvstorhertig Guillaume av Luxembourg, Prins Christian av Danmark, Prinsessan Ingrid Alexandra av Norge, Prinsessan Isabella av Danmark, Kronprinsessan Mary av Danmark, Prinsessan Josephine av Danmark, Kronprins Frederik av Danmark och Prins Vincent av Danmark.

Bakre raden från vänster: Arvstorhertiginna Stéphanie av Luxembourg, Kronprinsessan Victoria av Sverige, Prinsessan Estelle av Sverige, Kronprins Haakon av Norge, Prins Sverre Magnus av Norge och Kronprinsessan Mette-Marit av Norge.

Prins Daniel deltog inte på grund av förkylning.