Kungen besökte Cremab Isolering och Envirotainer

Onsdagen den 29 april besökte Kungen företagen Cremab Isolering AB i Upplands Väsby och Envirotainer i Rosersberg.

Under besöket hos företaget Cremab Isolering i Upplands Väsby.

Under besöket hos företaget Cremab Isolering i Upplands Väsby. Foto: Kalle Sund

Dagen inleddes i Upplands Väsby hos Cremab Isolering där Kungen hälsades välkommen av Robin Seger, ägare och grundare av Cremab Isolering, Lars-Göran Johansson, vice vd Svenskt Näringsliv samt Annika Bröms, regionchef Svenskt Näringsliv.

Robin Seger presenterade företagets idé och verksamhet. Cremab Isolering arbetar med energibesparingslösningar genom att tillhandahålla miljövänliga isoleringsprodukter.

Därefter fick Kungen under en rundvandring se företagets lokaler, produkter samt tillfälle att tala med några av företagets medarbetare kring entreprenörskap och förutsättningar för små och medelstora svenska företag att växa.

Förmiddagen fortsatte hos Envirotainer i Rosersberg. Företagets vd Simon Angeldorff hälsade välkommen och presenterade företaget, som är världsledande inom aktiva temperaturkontrollerade transporter för temperaturkänsliga läkemedel såsom vaccin, insulin och blodplasma.

Vid besöket på Envirotainer i Rosersberg.

Vid besöket på Envirotainer i Rosersberg. Foto: David Sica/Stella Pictures

Under besöket fick Kungen veta mer om vilka globala utmaningar som finns för ett växande svenskt företag som är världsledande inom sitt område och hur de kan dra nytta av globalisering, digitalisering och teknikutveckling.