Sammanträde i Kronprinsessparets stiftelse

Torsdagen den 15 januari hade styrelsen för Kronprinsessparets stiftelse sammanträde på Kungl. Slottet.

Kronprinsessan och Prins Daniel tillsammans med: Håkan Pettersson, Karolin A. Johansson, styrelsens ordförande Svante Lindqvist, verksamhetschef Elin Annwall, skattmästare Jan Lindman, Alessandro Catenacci, Karl-Johan Persson och Johan Skarborg.

Kronprinsessan och Prins Daniel tillsammans med: Håkan Pettersson, Karolin A. Johansson, styrelsens ordförande Svante Lindqvist, verksamhetschef Elin Annwall, skattmästare Jan Lindman, Alessandro Catenacci, Karl-Johan Persson och Johan Skarborg. Foto: Kungahuset.se

Med anledning av Kronprinsessparets bröllop 2010 bildade Kronprinsessan och Prins Daniel en stiftelse. Stiftelsen ska främja barn och ungdomar i Sverige med syfte att motverka utanförskap och främja god hälsa.

Läs mer om Kronprinsessparets stiftelse