Lunch för riksdagens förutvarande talmän

Tisdagen den 18 november gav Kungaparet lunch för riksdagens förutvarande talmän. Kronprinsessparet deltog i lunchen som hölls på Kungl. Slottet.

Kungaparet och Kronprinsessparet tillsammans med fv. talman Per Westerberg, fv. förste vice talman Susanne Eberstein och kammarrättsrådet Hans Eberstein, fv. andre vice talman Ulf Holm, finansdepartementet, fv. tredje vice talman Jan Ertsborn och Ulla Ertsborn.

Kungaparet och Kronprinsessparet tillsammans med fv. talman Per Westerberg, fv. förste vice talman Susanne Eberstein och kammarrättsrådet Hans Eberstein, fv. andre vice talman Ulf Holm, finansdepartementet, fv. tredje vice talman Jan Ertsborn och Ulla Ertsborn. Foto: David Sica/Stella Pictures

Kungaparet och Kronprinsessparet tog emot talmännen med respektive i Prinsessan Sibyllas våning.