| Lyssna

Meny

Bröllopsmiddag Stockholms slott den 19 juni 2010


 

Meny

Havskräfta från västkusten med sommartryffel och tryffelkaviar, citrusmarinerad odlad torsk i blomhölje med gurkgelé och kall grön ärtsoppa med Kalixlöjrom
 
Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparris
och rödbeta från Gotland samt nässel- och ramslökssås
 
Kalvytterfilé från Stenhammar med rostad schalottenlökskrisp, potatisgratäng med Allerum prästost, tomatterrin, timjanskokta morötter i vitkål och dragonsky
 
Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit choklad

Vin

Champagne Pommery 2000 Grand Cru

Sancerre Les Pierris 2008 Domaine Roger Champault

Pommard 1:er Cru Epenots 2002 Louis Jadot
 
Château Simon 2007 Sauternes