Sveriges Kungahus

Brygghopp och slottsutflykt med båt

Den kulturmärkta mahognybåten M/S Stegeholm tar dig med på en naturskön resa till våra kungliga slott i Hagaparken och Ulriksdal. Foto: Claes Helander/Strömma Kanalbolaget

I sommar är det premiär för båtutflykten som tar dig ända fram till Ulriksdals slott!

Säsongsnyhet! Ta båten till Ulriksdals slottsbrygga

Sommaren 2014 är det premiär för båtutflykten som tar dig ända fram till Ulriksdals slottsbrygga! Ta en busstur till Hagaparken och åk med vackra mahognybåten M/S Stegeholm på Brunnsviken. Avsluta med ett slottsbesök på Ulriksdals Slott. Inträde ingår i biljettpriset.

Perioden 1 juli–3 augusti, tisdag–söndag, avgår båten 10.10 från Haga Södra (transferbuss avgår 9.45 från Gustav Adolfs torg) och lägger till vid Ulrikdals slottsbrygga kl. 11.15. 

Kl. 15.15 avgår transferbuss från Ulriksdal till Gustav Adolfs torg. 

Båtutflykten med transferbuss arrangeras av Strömma kanalbolagetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, biljettköp via länken.

Brygghoppa i Brunnsviken – nytt stopp nära Ulriksdal

Mahognybåten M/S Stegeholm tar dig med på en resa runt i Brunnsviken. Båten har "hop on–hop off"-turer med flera stopp runt Brunnsviken, bland annat vid Vasaslätten med kort promenad till Gustav III:s paviljong och vid brygga Polska Udden med promenad ca 700 meter till Ulriksdals slott. Se tidtabell på
www.stromma.selänk till annan webbplats, meny Sightseeing