| Lyssna

Prins Carl Philip vid Årets Kock

Föregående 1 2 3 4 5 Nästa

Prinsen delar ut Gastronomiska Akademiens mejerimedalj i guld till Årets Kock 2013 Daniel Räms. Foto: Jessica Gow/Scanpix

Fredagen den 8 februari deltog Prins Carl Philip i juryn i tävlingen Årets Kock och delade ut pris till vinnaren av Årets Kock 2013, Daniel Räms.
Prinsen deltog i jurygrupp 2länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där de tävlande kockarna skapade en modern rätt på huvudråvaran fjällröding.

Därefter delade Prinsen ut Gastronomiska Akademiens mejerimedalj i guld till vinnare Daniel Räms.

Årets Kock är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning. Vinnaren får Gastronomiska Akademiens mejerimedalj i guld och erövrar titeln Årets Kock.

Tävlingen startade 1983 och arrangeras av svenska mejeriföretag i samverkan med Gastronomiska Akademien, Svenska Kockars Förening och Föreningen Årets Kock.

Läs mer om Årets Kocklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster