Njut av maten på Ulriksdal – året runt!

Motiv: I slottsparken ligger kaféet där det serveras dryck, bakverk och luncher för alla smaker. Foto: Ulriksdals slottscafé

I slottsparken, i byggnaden mellan slottet och orangeriet, hittar du Ulriksdals slottscafé som är öppet dagligen året runt. Här njuter du av en lunch i kaféets ombonade rum eller en kaffepaus i trädgårdsstolarna med utsikt över parken.

Och om du inte har med dig egen picknick, kan du handla den här och ta med dig ut i slottsparken! Kaféet har ett stort utbud av bakverk, drycker och luncher. Det finns även en meny för barn.

För öppettider och menyer, se Ulriksdals slottscafés webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler matställen

På promenadavstånd ligger Ulriksdals slottsträdgård med Trädgårdscaféetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, bland annat omtalat för den vegetariska buffén.

I närheten ligger Ulriksdals Wärdshuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som är öppet året om, med bland annat husmanskost och smörgåsbord på menyn.

På vägen mellan Brunnsviken och Ulriksdal passerar du Brunnsvikens Trädgårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, med ett kafé som serverar luncher och hembakat kaffebröd.