Tullgarns slott öppet för säsongen

Gör en utflykt till Tullgarns slott. Följ med på en guidad visning och se bland annat unika inredningar från sent 1700-tal. Vandra i slottsparken och njut av en kopp kaffe eller en lunch på Tullgarns Värdshus.

Guidade visningar

Tullgarns slott är öppet i samband med guidade visningar maj till september. Följ med våra kunniga guider på en slottsvandring och se bland annat unika inredningar från sent 1700-tal. Öppet tisdag till söndag från juni. 

» Se tider för guidade visningar 

Butik

I samband med slottsbesöket finns det möjlighet att köpa souvenirer och presentartiklar från butiken Slottsboden. Här finns unika produkter med anknytning till föremål i de Kungliga samlingarna.

Park

Promenera i Tullgarns slottspark och upptäck de olika idealen från slottets brukare och deras samtid. Från 1600-tal till sent 1900-tal. Under Gustaf V och Victorias tid får parken en stor mängd exotiska träd, av vilka en del finns kvar än idag. Läs mer om parken.

Upptäck mer

Njut av en kopp kaffe eller en lunch på Tullgarns värdshus som är beläget i Tullgarns slottspark. Eller packa upp en picknickkorg vid någon av parkens dammar. Här finns även möjlighet till boende. Läs mer om Tullgarns värdshuslänk till annan webbplats.

» Hitta till Tullgarn

Läs om Tullgarn i sommartidningen


En vacker sommardag den 28 juni 1909 kom världshistorien till Tullgarn. Läs webbtidningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och den spännande artikeln om när Ryska tsarfamiljen var på släktbesök på Tullgarn.

» Läs tidningen härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster