Julstämning på Kungliga slottet 9–23 december

Upplev en färgsprakande blomsterskapelse! Under ledning av hovflorist Claes Carlsson har Bernadottevåningen på Kungliga slottet julsmyckats perioden 9–23 december.

Julsmyckningarna ses i slottets magnifika trapphus och i Bernadottevåningens storslagna salar. Där stämningsfulla arrangemang i kombination med ljussättning väcker till liv en gnistrande julstämning.

Hovflorist Claes Carlsson har skapat många oförglömliga blomsterdekorationer till kungliga bröllop och dop. Denna gång går det i julens tecken med traditionella julblommor, dukningar och storslagna julgranar. Färgsprakande och gnistrande blomsterskapelser förgyller slottet i advent. Här ses både nytänkande fiction men även historisk juldekor i samspel med den pampiga arkitekturen.

Julstämning ses 9–23 december tisdag–söndag kl. 10.00–16.00
på Kungliga slottet och ingår i slottets entréavgift
» Du kan också boka dina biljetter direkt via webbenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Slottsboden

Inspireras i Slottsbodens juldekorerade butiker på Kungliga slottet. Slottsboden har en mängd unika julklappstips framtagna med inspiration av kungliga slottens inredningar och samlingar. Här har produkterna en historia att berätta!

Just nu finns det även juldekorationer för hemmet och till granen, adventskalendrar, pepparkakor och annat som hör julen till.

Slottsboden har öppet tisdag–söndag 1–23 december kl. 10.00–18.00.
» Läs mer om Slottsboden